Vacatures Civiele Techniek

Vacatures civiele techniek? Die vind je bij ingenieursbureau Maters en de Koning!

Maters en de Koning is een uniek ingenieursbureau met vestigingen in Roosendaal en Rotterdam. Waarom we uniek zijn? We zijn een middelgroot bureau met een enorm breed werkveld. We werken aan mooie projecten voor bijzondere opdrachtgevers en dus hebben we vaak volop vacatures in de civiele techniek. Binnen de markten waterbouw, infrastructuur, bouw & industrie verzorgen wij ontwerp, technisch advies, detachering en contracting.

We hebben regelmatig nieuwe vacatures voor constructeurs in de civiele techniek, maar ook voor constructeurs in de bouw. Ook zoeken we naar modelleurs/tekenaars, ontwerpleiders en projectleiders. Een zeer divers aanbod dus!

Wat kun je verwachten van een functie in de civiele techniek?

Kennis, innovatie en talent staan bij Maters en de Koning voorop. We zijn een ingenieursbureau voor de bouw en civiele techniek met 40 medewerkers. Onze specialisaties zijn Waterbouw, Bouw, Infra en Industrie. En we hebben volop kansen en vacatures voor constructeurs en modelleurs/tekenaars die met ons mee willen groeien.

 

Complete projecten en veel afwisseling

Je werkt bij Maters en de Koning aan complete projecten. Dat betekent dus veel afwisseling in je werk. Geen project is tenslotte hetzelfde. Je bent in een project van beginfase tot aan de uitvoering betrokken. Denk bij bouw aan het realiseren van distributiecentra, appartementencomplexen, kantoren en woningen. En wat civiel betreft aan havens, vaarwegen, kademuren en bruggen. Vind jij afwisseling heel belangrijk in je werk? Dan zit je goed bij Maters en de Koning.

Waarom werken bij Maters en de Koning?

Behalve een mooi salaris, (natuurlijk afhankelijk van je opleiding en je opgedane werkervaring) bieden we een premievrij pensioen en een jaarlijks te bepalen winstuitkering. Ook hebben we een goede overwerkregeling en kan er gedeeltelijk thuis gewerkt worden. Doordat we zo’n grote diversiteit aan projecten hebben in onze orderportefeuille, zijn er binnen Maters en de Koning altijd voldoende uitdagingen, doorgroeimogelijkheden en is er de kans om je te specialiseren in een bepaalde richting. We bieden allerlei cursussen en trainingen en je krijgt als nieuwkomer steun van 40 kundige, behulpzame collega’s. Je kunt, in overleg, kiezen voor een werkplek in Roosendaal of Rotterdam. De mensen van Maters en de Koning vormen een hecht team, zijn behulpzaam en de sfeer op beide kantoren is gemoedelijk en gezellig. Bj Maters en de Koning wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen. Een mooie combinatie.

Gevarieerd werk
Je wordt betrokken bij het complete project, niet alleen bij onderdelen ervan. Geen dag is hetzelfde!
We investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling
Jouw nieuwe collega’s zijn ervaren, je kunt veel van hen opsteken! We bieden je de mogelijkheid cursussen/opleidingen te volgen.

Zelfstandig werken

Je krijgt de vrijheid om je eigen werkindeling te bepalen
Leuke collega’s
Hard werken is belangrijk, maar lachen ook. We staan voor elkaar klaar.
Goede arbeidsvoorwaarden
Een goed salaris, mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen, fijne collega’s, uitjes, reiskosten en pensioenopbouw waarbij wij de volledige premie betalen.
Geweldige opdrachtgevers
We hebben fantastische opdrachtgevers waar we een prettige samenwerking mee hebben. Zij zorgen voor de uiteenlopende projecten die jou veel uitdaging bieden!
Informeel bedrijf
Op onze kantoren hangt een fijne sfeer. We hebben een platte organisatiestructuur met een open communicatie.
Een fijne werkplek
Onze kantoren zijn mooi, open en je krijgt alle middelen om je werk goed te kunnen doen.

Openstaande vacatures in de civiele techniek

Heb jij je hbo Civiele Techniek, zoals bijvoorbeeld weg- en waterbouw of bouwkunde onlangs afgerond? Of ben je net klaar met je hbo+ BSEng of je wo master Civil Engineering. Kijk dan tussen onze vacatures civiele techniek.

Ben jij een ervaren constructeur of modelleur/tekenaar? Bij Maters en de Koning zijn er doorgroeimogelijkheden tot teamleider en projectleider. Als teamleider geef je leiding aan meerdere projectteams. Je beoordeelt offerteaanvragen en maakt afspraken met opdrachtgevers. Ook ben je actief bezig met het coachen van onze junior constructeurs en modelleurs/tekenaars. Kijk op onze vacaturepagina voor de actuele stand van zaken.

Constructeur Civiel

Rotterdam

 Projectleider Civiel

Roosendaal

Wil je solliciteren?

Heb je interesse in een van onze vacatures civiele techniek of onze vacatures in de bouw? Kijk kan op onze vacaturepagina voor het actuele aanbod en lees ook vooral de ervaringen van de ingenieurs die bij ons werken. Voor informatie over vacatures neem je contact op met Esther Peters via 06 215 987 77 of  e.peeters@matersendekoning.nl.

Solliciteer vandaag nog!

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 32 MB.