Ingenieursbureau

Maters en De Koning

Ingenieurs en Adviseurs voor zowel Civiel, Bouw als Industrie.

De diensten van Maters en De Koning

Wij verzorgen het complete traject op constructief gebied van schetsontwerp tot gedetailleerde berekeningen en tekeningen.

Wij begeleiden en ondersteunen onze klanten, zowel aan de zijde van de opdrachtgever als aan de zijde van aannemers en toeleveranciers, in het gehele bouwtraject met technische deskundigheid en contractuele adviezen.

Ontwerp

Technisch advies

Detachering

Contractering

Markten

Maters en De Koning ontwerpt en adviseert met expertise in de Bouw, Industrie en Civiele techniek.

Civiel

Meer informatie

Bouw

Meer informatie

Industrie

Meer informatie

Over ons

Wie zijn we en wat doen we?

Ingenieursbureau Maters en De Koning is in 1996 opgericht en is gevestigd in Roosendaal en Rotterdam. Sinds de oprichting heeft de organisatie een gestage groei doorgemaakt. Ons team is sindsdien uitgegroeid naar zo’n 40 enthousiaste en deskundige medewerkers met een no-nonsens mentaliteit. Naast een betrouwbare partner voor onze klanten zijn wij tevens een aantrekkelijke werkgever.

Maters en De Koning is een efficiënte en pragmatische onderneming met een enorme drive om zich voortdurend te blijven verbeteren. Wij investeren voortdurend in kennis, innovatie en talenten.

Werken bij Maters en De Koning

Wij willen onze teams Bouw en Civiel verder versterken met enthousiaste collega’s. Op dit moment werken we met circa 40 medewerkers vanuit onze vestigingen Roosendaal en Rotterdam aan de meest uiteenlopende projecten.

Aansprekende opdrachtgevers en uitdagende projecten

Volop mogelijkheden om je ambities te realiseren en jezelf te ontwikkelen

Zelfstandige functies, waarbij je grotendeels je eigen werkindeling bepaalt

Fijne werkplekken en uitstekende digitale middelen

Openstaande vacatures

Kijk voor een compleet overzicht van al onze openstaande vacatures op onze vacature pagina.

   Stage Civiele techniek

   Project Leider Waterbouw

   Constructeur Beton

Een aantal van onze projecten

Vanuit onze vestigingen in Roosendaal en Rotterdam voeren wij projecten uit die door heel Nederland, en regelmatig ook daarbuiten, worden gerealiseerd. Wij construeren o.a. kademuren in oude stadskernen, stalen koel- en vrieshallen wereldwijd, bruggen in stedelijke omgeving, nautische voorzieningen in havens en vaarwegen.